A fagyapotról

Mi a fagyapot? Jó kérdés! A fagyapot egy könnyű és biológiailag lebomló hézagkitöltő anyag, amelyet faaprítékból készítenek. Valószínűleg már többen láttak fagyapotot karácsonyi kosárban vagy nagyáruházban egy boros-sajtos dobozba tömve..... az igazság az, hogy nem sokan tudnak ennél többet róla, úgyhogy elmondunk most egy kis mesét...... A fagyapotot 200 évvel ezelőtt találták fel, és nagyon népszerűvé vált a fazekasipar művelői körében. Az árucikkek biztonságos tárolására használták szekéren való szállításuk közben. A XIX. század elején a fagyapot volt a legelterjedtebb laza töltelékes csomagolás, ám az 50-es években történt valami...... népszerűvé vált a polisztirol...... ne feledjék, hogy akkoriban az emberek az irodában füstöltek, úgyhogy a környezetvédelem nem igazán foglalt el előkelő helyet a gondolataik között! Ezért a fagyapotgyárakat bezárták, és az iparág szinte teljességgel megszűnt! A jó dolog ebben az egészben az, hogy időközben az emberek magukhoz tértek, és most már zöldebbek szeretnénk lenni, úgyhogy a legrégebbi és legkörnyezetbarátabb csomagolás újra erőre kapott...... és az, hogy már számos élvonalbeli áruházzal dolgozunk, bizonyítja, hogy újra eljött a fagyapot ideje!

Hogyan gyártják a fagyapotot?

A  saját termelésű faanyagot aprításra készítjük elő majd a faanyagot átvezetjük a gépünkön, amely olyan, mint egy nagy sajtreszelő!
Aztán kiválogatjuk a szálkákat és a port a fagyapotból, amit elhelyezünk könnyen kezelhető csomagjainkban. Végül teherautókra rakjuk, és megkezdi útját Önhöz!

Menu

Settings